10. 7. 2015

DOX


Ahoj! S Nell jsme byly o víkendu v Praze a zašly jsme si mimo jiné i do Centra Moderního umění - DOXu. Nikdy před tím jsme tam nebyly a tím co nás tam čekalo jsme byly doslova uchvácené. Tahle boží terasa s nádhernými instalacemi ptáků od Lukáše Rittsteina. (Podobná socha od téhož autora zdobila i český pavilon Expa 2015 v Miláně) Byla tam prostě neskutečná atmosfétra a samotná kompozice těchto soch vytvářela obrovskou emoci. Takže jsme s čelistí na zemi začaly cvakat fotky. Je málo věcí, které nás s Nell potěší tolik, jako boží prostředí s dobrou atmosférou :D A tohle byl prostě jackpot. Takže kdo v DOXu ještě nebyl, ať tam určitě zavítá :) Dívejte se kolem sebe, užívejte si těch skvělých nápadů a atmosféry.

Jo a ještě taková maličkost. Má letní předsevzetí fungují Mám namalovaný první obraz:) A s Nell zase fotíme... Nejlepší pocit na světě!











Layla

5 komentářů:

  1. Koukam, ze se tam budu asi muset vypravit :)

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  2. nohy máš takový špalky a tak krátké kratasy?máš doma zrcadlo?proboha!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Má pevný nohy, tak proč by si je nemohla vzít? Sama mám hubenější stehna než slečna, ale rozhodně ne tak sošný, takže kraťasy nenosím. Ale ona je v nich prostě dokonalá! Fakt nechápu tu zažitou konvenci - nemáš velikost 34-36 choď zahalená. Zdaleka to neni o velikosti, ale o stavu svalstva, procenta tuku a kondici pokožky.

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, tak táto výstava musí byť úžasná! :) Keď pôjdem najbližšie do Prahy, musím sa tam ísť pozrieť! :)
    Outfit je super, úplne jednoduchý, akurat pre tieto horúce dni :)

    31shadesofaubergine

    OdpovědětVymazat